God jul och gott nytt år

Om det uppstår något problem i ditt hem så finns telefonnummer till olika företag på våra anslagstavlor. Där finns också nummer till vilka man ska ringa för att låna redskap och verktyg.

Motioner till stämman 2024 ska vara styrelsen tillhanda senast den 31 januari 2024. Stämman kommer att hållas den 20 maj, mer information om det kommer senare.

Månadsavgiften kommer att höjas med 5% från och med januari 2024. Som medlem kan du själv vara med och hjälpa till att minska utgifterna för föreningen, genom till exempel:

  • Vi har fått extra kostnader för sopsortering, då den inte sker enligt föreskrivna regler från Lunds Renhållningsverk. Följ skyltarna ovanför avfallskärlen!
  • Ingen eldning för kråkorna! Värmen är en av föreningens största kostnader. Tänk på att stänga av elementen innan du öppnar fönstret.
  • Överdosera inte tvättmedel! Electrolux har varit här och behövt rensa maskinerna och avloppen från klumpar av tvättmedel. Överdosering leder till stopp i avloppen och dålig lukt i maskinerna.
  • Stäng cykelförråden med dörrhandtaget! Tyvärr slår en del boende igen dörrarna i cykelförråden, istället för att stänga med handtaget, vilket medför kostnader för underhåll av dörrkarm och lås

Med detta önskar vi er alla en god jul och gott nytt år

Styrelsen

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.