2019

Sammanställning på vad föreningen gjort under 2019:

 • Rensning av ventilationen gjordes i januari
 • Gemensamhetsdagar maj och september. Tack till alla som deltog!
 • Ny broschyr har gjorts och delats ut
 • Gaveln vid nr 76 är vidgjord
 • Ny områdesskylt vid infarten och även en liten vid gaveln på miljöhus 2
 • Glödlampor i lyktstolparna utbytta till LED-lampor.
 • Bokstäver i stället för husnummer på parkeringen
 • Nytt fallskydd till rutschkanan monterad på stora lekplatsen
 • Extra stämma angående stadgeändring
 • Ny slangvinda till miljöhus 1 är införskaffad
 • Nya termostat till radiatorerna och färg till ytterdörren inköpta
 • Fönsterbytet är gjort, besiktning skall göras efter jul och nyår i dom lägenheter som inte öppnade. Har ni frågor angående detta projekt, kontakta Ola.palmblad@riksbyggen.se

Brf Jaktlagets styrelse önskar en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År!

Gemensamhetsfika!

Styrelsen bjuder på varm glögg och lussekatter som vi tycker det behövs nu i de mörka och kalla tiderna. Så ta på er vinterkläderna och kom förbi en sväng!
Var? Uteplatsen närmast parkeringen. Samma som vid gemensamhetsdagarna.
När? Kl 16.00 den 7e December.
Välkommen!

Fönsterbesiktning och fönsterbyte i tvättstugor

2019-11-21 startar de första besiktningarna av de nya fönstren. Varje lägenhet ska kontrolleras och det är Servicekuben som meddelar tid. Det är bra om ni själva meddelar besiktningsmannen sådant ni upptäckt (t ex om något sitter löst, om det saknas fog eller något är slarvigt utfört). Har något i invändigt eller utvändigt skadats i samband med fönsterbytet bör ni också meddela, ta gärna foto på det. Titta gärna ut genom fönstret på andra våningen för att kontrollera att taket ovanför ytterdörren inte skadats.

Den 25:e och 26:e november kommer fönsterbyte/arbeten ske i samtliga tvättstugor och Servicekuben kommer då behöva ha full tillgång till dessa. I akuta behov går tvättstugorna att kunna användas men dörren kan ej låsas, arbeten kommer ske och det kan bli lite smutsigt i tvättstugorna. Kan även vara så att maskinerna behöver täckas och att alla maskiner således inte är tillgängliga att användas.  

Den 28:e kommer storstädning att ske och då kommer tvättstugorna vara helt avstängda, tills dess att de är klara.

Container

Container kommer att stå på Hubertus område, i taxizon 1, men även vi får slänga där. Passa på att tömma förråd, vind och barnvagnsförråd. Men observera att elektronik, miljöfarligt avfall, färg och hushållsavfall inte får slängas i containern. Öppettiderna är:

18/11-22/11 kl 7-15

21/11 kl 16-19

23/11 kl 10-12

24/11 kl 15-17

Gemensamhetsdag 7 september

Stort tack för insatserna på gemensamhetsdagen i maj. Nu är det snart dags för årets andra och sista gemensamhetsdag. Vi träffas redan kl 9.00 (inte kl 10.00 som vi tidigare gjort), och jobbar på så länge väder och lust tillåter. Sedvanligt med lunch och tilltugg. Varmt välkomna!

Fönsterprojektet

Projektet gick igång så smått i maj, och efter sommaruppehåll börjar de igen vecka 33. Först kommer fasadarbeten och byte av vindsluckor. Därefter bytes fönster i lägenheterna. Information delas ut efterhand i era brevlådor.

Vårt område är bilfritt

Vårt område är bilfritt, motorfordon lämnas vid parkeringen. Det var intentionen när det byggdes och den vill vi behålla. För allas trevnad och inte minst för barnens säkerhet. Det finns tydlig skyltning att såväl motortrafik som parkering är förbjuden inne på området.

Ny utebelysning

Vi har under försommaren installerat ny belysning i våra lyktstolpar och på fasader, för bättre ljus och mer energisnålt.

Facebook-grupp

Gå gärna med i vår Facebook-grupp: https://www.facebook.com/groups/gruppbrfjaktlaget/