2012

2012

Oktober 2012
Höstens container är på plats i vändzonen vid nr 4 och kommer att tömmas totalt tre gånger.
Fredagen den 9e november anordnas Barngalan på Färs & Frosta Sparbank Arena. Medlemmar i HSB har rabatt på biljettpriset. För mer information se www.barngala-hsbskane.se
Nästa styrelsemöte kommer att hållas tisdagen den 6e November kl 19.00.

September 2012
Som ni kanske har märkt så har vår gemensamma välkomstskylt (delas mellan Jaktlaget och Hubertus) tagits ner och kommer att renoveras. Under hösten kommer det ske en del förändringar runt husen. Bla så kommer ytterbelysningen att bytas ut, gaveln på 76 kommer få nytt utseende och vi kommer att lägga ny asfalt från hus nummer 16-68.
Tyvärr har vår kassör Anett Larsson avgått på grund av flytt. Linda Ericsson efterträder som kassör.

Augusti 2012
Det finns nu återigen brun lasyrfärg tillgängligt för er som vill måla staketen. Kontakta Catharina Larsson på nr 34 om ni vill få tillgång till färg.

Juli 2012
Som ni säkert har märkt är målning av miljöhusen i full gång. Detta kommer att pågå under större delen av Juli. Under sommaren har vi även haft två sommarjobabre som har gjort diverse jobb i föreningen, bla. målning av parkeringslinjer.
Styrelsen håller nu på att ta in offerter för ombyggnad av lekplatserna då vi fått anmärkningar på dessa från HSB. Inköp av kompressorer för pumpning av cykeldäck kommer att inhandlas.
Styrelsen tar nu sommaruppehåll och nästa styrelsemöte kommer att hållas den 3e september.
Trevlig sommar!

Maj 2012
Årsmöte kommer att hållas den 28/5 kl 18.30 på Hubertusgården. Utskick samt kallelse till stämman kommer inom kort.

April 2012
Vårens container är på plats i vändzonen vid nr 4. Containern kommer att tömmas vid två tillfällen. Som vanligt får inget avfall ställas brevid containern eller i vändzonen.
Även de gröna sopkärlen för trädgårdsavfall finns på plats vid gavel på nr 16 och nr 70 samt mittemot nr 88

Mars 2012
Månaderna går och vi närmar oss våren med stormsteg.
Styrelsen beslutade i vintras att resterande äldre maskiner i tvättstugorna skulle bytas ut. Detta har nu gjorts och i samtliga tvättstugor finns det nu nya maskiner, både tvättmaskiner, torktumlare och torkskåp.