Information till boende Bostadsrättsföreningen Jaktlaget

Vill påminna om följande

När PULS gjorde en spolning och kontroll av avloppen så upptäcktes att på vissa ställen har trädrötter tagit sig in i rören. Detta kommer att åtgärdas under våren genom att ta bort de träd som orsakat skadan.

Där står många cyklar i våra cykelförråd. Cyklar som ej ställs i ställ flyttas ut till cykelställ utomhus. Vi har även en del som parkerar utanför stället utomhus, de spärrar för folk som ska ut med sin rätt parkerade cykel. Vi har gott om cykelställ så leta upp ett ställ som har plats och parkera din cykel där.

Om man kör in på området (i de få fall det är tillåtet) så ska man använda infarten med bommen. Gångarna som spärras av blomkrukor får endast användas i nödfall, och då måste krukorna ställas tillbaka omgående. Detta har påpekats tidigare men följs tyvärr inte och därför kommer vi sätta upp tyngre blomkrukor som är svårare att flytta.

Råttbekämpning försätter

  • Täta ev. öppningar vid ditt trädäck eller uterum.
  • Inte ha saker intill fasaden.
  • Klippa ner växter, råttor/möss klättrar bra och kan använda sig av exempelvis klätterväxter för att ta sig in i byggnader.
  • Hålla rent, städa bort bråte.
  • Inte mata fåglar (varken på mark eller i holk), för då matar du även mössen/råttorna. Släng inte frukt på marken i området av samma anledning.

Hälsningar/styrelsen

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.