2016

2016

Stegarna på gavlarna till våra hus är utdömda och skall monteras ner, under tiden till nedmontering får inte stegarna användas under några omständigheter

Tyvärr har flera av våra boende drabbats av att någon slangat deras bilar på bensin och diesel. Det senaste som hände var att man stal alla fyra däcken på en bil på vår parkering.Var observant om du ser personer som rör sig på parkeringen sena kvällar och nätter.

VI KAN ALLTID LEGITIMERA OSS! Med anledning av att personer som utgett sig för att vara från HSB har försökt att ta sig in i bostäder vill vi göra er och era medlemmar uppmärksamma på följande: Personal från HSB kan alltid uppvisa legitimation. Var noga med att få se legitimation från en reparatör/fastighetsskötare etc. innan denne släpps in i bostaden. Det går alltid bra att ringa till oss om du känner dig osäker: 046-210 84 00.

Recent Posts

Håll koll på gräsmattan vid lekplatserna


Det  är så kul att se alla barn som leker på våra lekplatser nu när det är sommar. Tyvärr så glömmer barnen ibland att lägga tillbaka leksakerna i sandlådan. 

Green, som sköter vår utemiljö, har svårt att klippa gräset när det ligger leksaker och stenar i vägen. Därför är det viktigt att ni föräldrar ser till att leksakerna kommer tillbaka i sandlådan.

Tänk även på, att sätta tillbaka nätet till sandlådan på den lilla lekplatsen när barnen lekt klart. Annars riskerar den att bli den en toalett för områdets katter.

  1. Skumma personer Comments Off on Skumma personer
  2. Varmvattnet stängs av imorgon Comments Off on Varmvattnet stängs av imorgon
  3. Avstängning av vatten Comments Off on Avstängning av vatten
  4. Biltjuvar Comments Off on Biltjuvar
  5. Gemensamhetsdag Comments Off on Gemensamhetsdag
  6. Utlåning av verktyg Comments Off on Utlåning av verktyg
  7. Varmvattnet Comments Off on Varmvattnet
  8. Styrelsemöte Comments Off on Styrelsemöte
  9. Råttbekämpning Comments Off on Råttbekämpning